lauantai 9. maaliskuuta 2013

Arkistointi kannatti

Sain kirjeen Soleusproteorilta. Kirjoittivat näin:

”Hei!
Unohditko palauttaa oheisessa vuokrasopimuksessa mainitun tuotteen? Palauttaisitko sen viipymättä mikäli et enää tarvitse sitä! Jos olet jo palauttanut tuotteen tai vuokraustarve jatkuu – ilmoita siitä meille! Mikäli emme saa tietoomme palautuspäivämäärää 4.3.2013 mennessä laskutamme tuotteen maksimivuokran! ”

Alla yhteystiedot ja liitteenä 14.8.2012 päivätty vuokrasopimus.

No mie sitten heti soittamaan ja kertomaan, että olen palauttanut kyynärsauvat puhelimitse saamieni ohjeiden mukaisesti ko. firman omaan toimipisteeseen, ei Ympyrätalon Mehiläiseen, josta ne sain. Lupasivat selvitellä ja soitella seuraavana päivänä ja niin tekivätkin.

Oikein ystävällinen naishenkilö sieltä soitti ja kerroin minulla olevan tallessa pakettikortin osa, josta ilmenee päivämäärä, 24.9.2012, jolloin sauvat postin kautta lähetin. Soitin vielä 10.10.2012 firmaan ja varmistin, että sauvat tulivat sinne. Olin senkin merkinnyt muistiin pakettikortin reunaan. Olin tuon tarkistussoiton jälkeen unohtanut koko homman. Kukapa niitä laskuja enemmälti kaipailee.

Asiahan oli näillä selvityksillä kunnossa ja henkilö pahoitteli tiedon välille jäämistä. Asiallisesti hoidettu homma yrityksen puolelta.  

Sain sieltä viikon kuluttua 60 euron laskun, jonka maksoin, skannasin ja pistin menemään vakuutusyhtiöön sähköisenä. Kyselin samalla, voisinko saada vielä maksusitoumuksen ortopedillä käyntiin, jos polvi vielä toukokuussa on samassa jamassa.

Olen kyllä ennenkin huomannut, että arksitointi on hyödyllistä ja, että joistakin puhelinkeskusteluista kannattaa tehdä muistiinpanoja. Pitänee jatkaa samaa rataa. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miun juttuja saa vapaasti kommentoida.