tiistai 20. marraskuuta 2012

Kirjeitä pukkaa

Sain kirjeen Kelalta: Valitukseni sairauspäivärahan lakkauttamisesta on vastaanotettu, käsitelty ja todettu, etteivät he voi oikaista päätöstäni vaatimallani tavalla.

Juttu menee sitten sosiaaliturvan muutoksenhakulautakuntaan. Voisin tehdä vastineen sinne Kelan laatimaan lausuntoon 30 vuorokauden kuluessa. Katsotaan nyt kehtaanko ruveta lisää kirjoittelemaan.

Edellinen valitusteksti aiheesta löytyy blogista 8.11.2012 nimellä ”Harjoittelen valituksen tekoa Kelan päätöksestä”. 

Tämä harjoittelu ei siis sujunut oikein hyvin: Arvosana hylätty :(

Toisen kirjeen sain GlaxoSmithKline lääketehtaalta. Olivat tutkineet Panadol Forte tabletin ja totesivat kyseessä olleen yksittäistapauksen, jossa tabletti oli ollut vajaa jo puristusvaiheessa. Kertoivat tehtaalla olevan käytössä toimenpiteitä, joilla ehkäistään vastaavat tapahtumat. Vajaa tabletti ei kuulemma aiheuta turvallisuusriskiä.

Kiitokseksi vaivannäöstä lähettivät kaksi tuubia hammastahnaa. Oli kyllä ihan positiivista, että vastasivat ja toki hammastahnakin tulee käytettyä.

Aiemmat teksti aiheesta 1.10.2012 ”Lääkettä kadoksissa” ja 12.10.2012 ”Kirjeeni on luettu”

Lääketehtaan kiitokset vaivannäöstä


Kolmannen kirjeen väsäsin tänään vakuutusyhtiölle Pohjolaan. Lähetin netin kautta tiedot lääkärintarkastuskuluista ja lääkekuluista. Toimitin heille myös tiedot Kelan päätöksestä ja tekemäni valituksen siitä.

Mikäli he noudattavat päivärahassa samaa käytäntöä kuin Kela, haluan maksaa liikaa maksetun summan takaisin mieluummin heti kuin joskus myöhemmin.

Siispä -  kirjettä odottelen. 


Kansion tulevaisuuskuvassa myö ystävän kanssa
muutama vuosikymmen myöhemmin.
Ehkä käydään Ateneumissakin ja
polvet ei vaivaa. 

En kyllä yhtään ihmettele, miksi jotkut eivät jaksa näitä paperihommia Pari tuntia tässäkin meni kirjettä laatiessa, vaikka kaikki tiedot ovat kauniisti kansiossa.

Tai sitten mie vaan oon onnettoman hidas ja tumpelo.
No en oo, en suostu.

Paperihommat vaan on nin tylsiä, että korvaukset voi jäädä helposti hakematta, selvitykset ja valitukset tekemättä. Kun ei vaan kehtaa.  



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miun juttuja saa vapaasti kommentoida.