maanantai 12. marraskuuta 2012

Treenit on jääneet vähemmälle

Sairausloma ACL-leikkauksen jälkeen loppui ja alkoi töiden kiinni keriminen. Pakko tunnustaa, että treenit ovat sen vuoksi jääneet vähemmälle viimeksi kuluneen viikon aikana.

Siihen on kyllä toinenkin syy. Polvi on alkanut parantua mukavaa vauhtia. Kävely sujuu oikein hyvin ja en enää aina muista, että polvi on kipeä. Se ei siis vaadi enää jatkuvaa huomiota joka askeleella. Kipua ei normaalisti kävellessä ole lainkaan. Kyykkyyn en kyllä vieläkään pääse.

Nythän miulla on polven kuntoutuksessa menossa voimaharjoittelu. Polvikyykkyä olen kokeillut tehdä, mutta se on hirmu vaikeaa. Tyttäreni valmensi minua siinä ja ei se kyllä sujunut siten kuin hän olisi toivonut. Naureskeli enimmäkseen miun yrityksille. Mie olisin vastaavasti voinut itkeä, kun katsoin hänen malliliikkeitään. Tuntuu olevan vielä matkaa samaan, voipi olla jopa saavuttamattoman verran…

Elämäni pisin sairausloma on siis loppu. Tuntuu ihmeelliseltä, että lääkäri osasi arvioida niin hyvin sairausloman tarpeen. Kaipa heillä jotkut keskimääräiset ajat niille on ja tietysti paljon kokemusta samanlaista vammoista.  Jalka tuntuu kestävän melko hyvin pitemmänkin päivän. Pientä turvotusta ja epävarmuutta tulee väsymisestä, mutta se on hyvin siedettävissä ja kipu on poissa.

Huomenna on sitten 7. fysioterapia. Kymmenen kerran lähetehän miulla on ja se varmasti riittää hyvin.

Taidapa tästä lähteä kuntopyöräilemään!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miun juttuja saa vapaasti kommentoida.