sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Puskapissille?


Kolmannella viikolla polven toipuminen on edistynyt huimasti. Turvotus on ollut lähes poissa ja kipulääkkeet ovat säästyneet. Hyvin se lääkäri osasi arvioida sanoessaan, että 2-3 viikkoa tapaturmasta olisi turvotuksen kannalta hyvä aika leikata.

Pieni mustelma nilkassa on valumassa pikkuhiljaa pois. Sisätiloissa pystyn hiiksimään lyhyitä matkoja ilman polvitukea, kun oikein keskityn suoraan kävelemiseen. Saan polven myös taivutettua lähes yhtä koukkuun kuin toisenkin polven.

Päivittäisiin rutiineihini kuuluu lihasten jännitys ja ääriasentojen testaaminen kipurajoja kunnioittaen. Otan myös 2-3 kertaa päivässä Bemer-patjalla hoitoa ja pyrin pitämään kinttua koholla useita kertoja päivässä.

Sain mielenkiintoisen uuden kokemuksen naisryhmän savusaunareissulla Tupalintujen parveilussa. Olin jo riisunut vaatteet, kun ymmärsin, että taisi tulla vaikeuksia. Miten saisin lirautettua puskapissit, kun en pysty kyykistymään? Siitä vain sauvojen avulla reipas haara-asento ja antaa mennä. Hah-haa, ei mennyt yhtään kintuille. Olinpa ylpeä saavutuksestani.

Eläköön elämän pienet ilot!

Huomenna on sitten esissä operaatiopäivä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miun juttuja saa vapaasti kommentoida.